MONSIEUR SAUCISSON

De specialist in droge worst

Schnelle Lieferung

Vor 00:00 bestellt ist am nächsten Geschäftstag verschickt

3 Würsten €14,-

Alle trockenwürsten €5,50 pro Stück

Beste Qualität

Mindestens 2 Monate haltbar!

Einfache Zahlungen

Kostenlose Lieferung ab 50 €

Unsere meistverkauften getrockneten Würste!

und mehr...

Unsere Produktpalette ist in die folgenden Kategorien unterteilt. So können Sie schneller finden, was Sie suchen.

Klik hier voor ons volledige assortiment!

Geniet van gedroogde worst in diverse smaken

Ontdek de verschillende soorten en smaken droge worsten in het ruime assortiment van Monsieur Saucisson. Ze kunnen gegeten worden als lunch, ze passen perfect op ieder borrelplankje en vrijwel iedereen is er gek op. Franse worsten zorgen voor een bijzondere smaak en gaan hand in hand met een overheerlijk wijntje of speciaal biertje. Staan er onverwacht vrienden voor de deur? Of wil je een hartig tussendoortje voor jezelf? Kies dan bijvoorbeeld voor droge snackworstjes, fuet mini’s of gedroogde fagot worstjes. Wil je iets heerlijks serveren tijdens een feestje of een gezellige avond met familie? Bekijk onze brede selectie van gedroogde worsten waar je gasten en jij veel plezier van zullen hebben.

Bekijk alle droge worsten

Chorizo worst: altijd handig om in huis te hebben

Wanneer je op zoek naar een goede droge worst bent, dan denk je al snel aan chorizo. De chorizo worst die van oorsprong uit Spanje komt, is kruidig van smaak en is perfect om mee te koken. Denk aan verschillende gerechten zoals een pasta, of een Italiaanse risotto, super lekker! Hij zorgt voor die extra bite en maakt jouw chorizo worst gerecht een succes. Bij Monsieur Saucisson vind je snel de chorizo worst met een temperamentvolle mediterraanse smaak waar jij op zoek bent. 

Bekijk alle chorizo worsten

De lekkerste Franse worst online bestellen

Wat voor gedroogde worst je ook wilt kopen, Monsieur Saucisson is de beste plek om dit te doen. Hier vind je alleen de hoogste kwaliteit droge worsten met ieder een unieke en bijzondere smaak. Denk bijvoorbeeld aan Spaanse worst, Franse worst, fuet worst of runderworst die perfect bij een uitgebreid ontbijt of een lekkere lunch hoort. Heb je twijfels of weet je niet zeker welke gedroogde worst je wilt bestellen? Maak dan jezelf dan gemakkelijk en kies een van onze borrelpakketten met verschillende soorten droge worsten. Bekijk al onze soorten en smaken gedroogde worsten en stel je eigen unieke borrelplank samen!

Ontdek andere droge worsten
Verschillende worsten
Klanten
Feedback Trustpilot cijfer
Oben
h
h

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now