Vor 24:00 bestellt = am nächsten Geschäftstag verschickt

Ab €50,- versandkostenfrei

Spaanse hammen

De Spaanse hammen van Monsieur Saucisson hebben een hoge kwaliteit. De producent uit Spanje heeft hier meerdere prijzen voor gewonnen. De hammen zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk, kerstcadeau of gewoon voor jezelf! Met deze ham maak je indruk op iedere gelegenheid in het najaar. Of het nou Sinterklaas is, kerst of Oud op Nieuw, met deze hammen geniet je van ieder moment.

Nico Jamones is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar geschiedenis. Gestationeerd in hartje Spanje, maken ze op traditionele wijze de beste Spaanse hammen. In 2016 hebben ze de Food Award voor de beste Spaanse ham gewonnen en van 2016 t/m 2018 de Castilla La Mancha Grand Selection Awards als erkenning voor de exceptionele kwaliteit van de hammen.

Het serranoham pakket is niet alleen erg leuk als cadeau maar ook een echte show-stopper op een feestje. In het standaard staat de ham er op een traditionele manier bij waarop je er ook makkelijk plakjes af kunt snijden.

De ham moet op kamertemperatuur, rond de 21 graden gegeten worden. Deze temperatuur zorgt ervoor dat de ham zijn mooie glans behoud.
De ham wordt geleverd met een handig standaard en een scherp trancheermes. Zorg voor mooie dunne, middelgrote plakjes zodat de vetten op je tong smelten en je optimaal van de smaak kunt genieten.

Zeigt alle 6 Ergebnisse

Oben
h
h

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now